Events

Events

Martin Schwab skaber events ud fra dine ønsker og behov. Martin Schwab har de sidste mange år skabt en række større og mindre Events i Aalborg og i Nordjylland. Af de store kan nævnes Tordenskiold spillet til Tordenskiolds dagene i Frederikshavn. Teater under åben himmel i Aalborg Hus Slotsgaard og Maskerade til Aalborg Karneval. Af mindre produktioner har Martin lavet arrangementer til Kultur natten i Aalborg. Kulturmødet i Studenterhuset i Aalborg 2015. Kulturprisen 2010. Musical oplevelsen ‘Dark end of the Street’ Frederikshavn Musikskole 2016.Rund fødselsdag for 500 gæster i Aalborg kongres og Kulturcenter.

Vil I have et kreativt nytænkt og iderigt arrangement så er I kommet det rigtige sted hen. Det kan være med musik, det kan være med en særlig scenografi, det kan være med en optræden, en tale osv.

Martin udvikler og afvikler events, hvor du er i centrum og altid i tæt dialog med arrangøren.

Du er altid velkommen til at ringe for at få en snak din event. Ring og hør nærmere – uanset om dit budget er stort eller på mini budget.

Ring og få en uforpligtende snak om dine ideer og ønsker. Hvis du vil videre med dit arrangement holder vi de møder der er nødvendige for at du får den helt rigtige oplevelse til den rigtige pris.

  • Events fra ideudvikling til gennemførelse af arrangementet
  • Tovholder eller konferencier ved jeres fest, stor fødselsdag, bryllup eller lignende
  • Tilrettelæggelse og gennemførelse af større og mindre forestilling, show, underholdning, revy mm.

Vi samarbejder med professionelle skuespillere, musikere, komponister, lys og lyd og andre fagfolk, hvor der er brug for det og økonomi til det. Martin har også et stort netværk til dygtige amatørskuespillere.

Martin har arbejdet i mere end 30 år som skuespiller, instruktør og producent.

Fra Aalborghus Slotsgård 2015

Events i Aalborghus Slotsgård bl.a. med Lars Lilholt og Peter Gilsfort i storslået teaterevent

Referencer og fotos fra Huset Schwab