En personlig vinkel

Mai-Britt og Martins vej igennem parterapi IMAGO PARTERAPI som øjenåbner.

Mai-Britt og jeg er gift på 27 år og været sammen i over 30 år, vi har fælles og sammenbragte børn.

Sammen har vi ’Huset Schwab’ hvor vi begge er parterapeuter. Vores ’rejse’ med parterapi startede 2001, hvor vi sled meget på hinanden som partnere i vores nyligt startede virksomhed og som kærester og forældre. Det hele på en gang. Imago parterapi åbnede vores øjne for en helt ny og givende måde at tale sammen på og være sammen på, som vi har haft glæde af hver dag siden. Imago inspirerer os hver dag, til mere nærhed og bedre og bedre kontakt. “Vi lærte at lytte til hinanden, og tale efter tur”.

Mødet med Imago parterapi blev anledning til en radikal ændring i vores samliv. Tro mig, til det 100% bedre. Vi lærte at tale om problemer på nye måder, at lytte til hinanden og vores intime liv blev langt mere trygt og intenst. Kernen af det, som i forvejen var godt i vores forhold, da vi mødte hinanden, kom til at blomstre igen. Og det, at vi blev sammen og det kunne lade sig gøre, fordybede kærligheden. 

Som Obama siger om Michelle: “jeg elsker hende mere end nogensinde”. Kan det lade sig gøre? Ja, men det er hårdt arbejde. Men det er det Imago parterapi kan gøre. Vi er dem, vi er, men vi kan udleve de bedste sider af os selv så meget som muligt. Det allervigtigste er måske, at vi kan lære at knytte os til hinanden, så vi gensidigt er med til at gøre hinanden trygge.

Ikke at vi før Imago lå på den lade side. Allerede i 1989 tog vi skridt til at blive klogere på familielivet og parforholdet med 3 sammenbragte børn. Mai-Britt tog en treårig familieterapi uddannelse og Jesper Juul lærte os dengang, hvordan vi kunne leve sammen alle sammen med vores forskellige behov og måder at være til på; så vi alle føltes os ok. Det vigtigste var at vi voksne tog ansvar.

Imago terapien som vi jo mødte meget senere i vores liv, integrerer det bedste fra de forskellige parterapimetoder som findes.

IMAGO PARTERAPI bygger på vores behov for at føle os holdt og elsket af vores partner.

IMAGO PARTERAPI anerkender parrets forskelligheder og parrets forskellige følelser og lærer os det der skal til, for at knytte kærlighedsbåndet tæt, på den måde, som de fleste længes så dybt efter: at være trygge, kærlige og føle sig elsket.​

Resultatet bestemmes af dig og din partner

Om du og din partner får et godt resultat afhænger selvfølgelig af, om I begge vil forholdet.

Før parterapi skal give mening, må vi lukke bagdøre som: Utroskab, misbrug (om det er et let alkoholmisbrug), flugten bag computeren hele tiden, eller hvad det nu er der gør at vi ikke bruger tid nok sammen. Der skal to til tango og der skal to til et godt parforhold.

Har I viljen, så kan IMAGO PARTERAPI give jer redskaberne.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille en tid, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores formular.

Kontak​t os i dag, så finder vi en tid der passer jer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Martin Schwab

Fotos på hjemmeside:
Suste Bonnén og Nils Krogh

Illustrationer på hjemmeside:
Lene Perez fra bogen Stressfri zone i dit par- og familieliv; Frydenlund.

Kontakt os

Martin Schwab

Telefon 21 60 86 32

E-mail: martin@husetschwab.dk

Mai-Britt Schwab

Telefon: 25 31 77 42

E-mal: ms@maibrittschwab.dk 

Huset Schwab

Tyge Brahes Vej 23, 9000 Aalborg

CVR: 26405718


www.husetschwab.dk